Wie ben ik

Mijn naam is Jan Van Wassenhove, brandweerman sinds 1997, eerst als vrijwilliger bij brandweer Landen, in 2004 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben ik beroepsbrandweerman geworden bij BHDBDMH (Brusselse hoofdstedelijke dienst voor brandbestrijding en dringende geneeskundige hulp).

In 2008 heb ik een cursus pedagogie gevolgd om instructeur te worden in de brandweerschool van Brussel. Daar geef ik, naast mijn gewone taken als brandweerman, opleidingen aan brandweermannen, kandidaat brandweermannen en aan burgers zowel in de brandweerschool als op locatie Verder geef ik ook opleidingen in opdracht van andere opleidingsinstellingen.

Sinds 2012 benader ik zelf bedrijven om hen te helpen met het opleiden van hun medewerkers in het veilig handelen bij noodsituaties. Ik beschik over een eigen mobiele unit om praktijkopleidingen te geven. hierdoor kan ik opleidingen aan ZEER scherpe prijzen aanbieden.

blus evacuatieopleiding aanbod

Opleiding evacuatietechnieken

Begrijpen van de verschillende taken, uitvoeren van het protocol, ...

Lees meer

Opleiding evacuatieoefeningen

Veilige en vlotte evacuatie van alle aanwezigen in het gebouw

Lees meer

Opleiding basiscursus kleine blusmiddelen 1,5uur

Veilige aanpak van een beginnend brandje

Lees meer

Opleiding gevorderde kleine blusmiddelen 3uur

Veilige aanpak van een beginnend brand

Lees meer

Opleiding eerste interventieploeg

Veilig een brand blussen of onder controle houden

Lees meer